NIEUWS

De ontwikkelingen van LWPS:


December 2020
Duurzaam nieuwbouwpand in Heinkenszand, Zeeland – LW Projects & Services zet een nieuwe stap! 

LWPS is momenteel volop bezig met de realisatie van een duurzaam nieuwbouwpand in Heinkenszand, Zeeland. 

Onze aanhoudende groei en de groeiende vraag naar onze diensten hebben ons doen besluiten om te investeren in een groter bedrijfspand. Dit pand, met een energielabel A, zal ons in staat stellen om onze klanten nog beter te faciliteren en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Het nieuwe pand biedt gescheiden ruimtes voor de prefab van piping, constructiewerk, het houden van magazijnen/opslag en kantoorruimte. We hebben het pand zo ingericht dat we de productiehallen hebben gesplitst. Hierdoor kunnen we RVS en koolstofstaal gescheiden verwerken. Deze algemene indeling zal onze werkprocessen optimaliseren en ons helpen om onze klanten nog sneller en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

We willen graag onze dank uitspreken aan ons team, onze partners en al onze klanten voor hun bijdrage aan het succes van LWPS. Samen bouwen we aan een succesvolle en duurzame toekomst!


April 2021
Groot nieuws voor LW Projects & Services – Sleuteloverdracht voltooid! 

Met grote trots delen we het nieuws dat LWPS een belangrijke mijlpaal heeft bereikt! We hebben de sleutels ontvangen van ons nieuwe pand! 

Ons nieuwe pand biedt tal van mogelijkheden voor groei en efficiëntie. Met ruimte voor de prefab van RVS en staal, evenals uitgebreide opslagfaciliteiten, zijn we nu beter uitgerust dan ooit om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hoogwaardige producten te leveren.

De aankomende maanden gaan we naast de reguliere werkzaamheden ons nieuwe pand volledig inrichten en aankleden. Zo zijn we klaar voor de toekomst!


Mei 2021
LWPS sluit zich aan bij DMFI, HDN en Koninklijke Metaalunie 

DMFI:
DMFI (Dutch Machinery for the Food Industry) is een branchegroep. DMFI behartigt de belangen van de ondernemers die machines en installaties leveren voor de voedselverwerkende industrie.

HDN:
HDN (Hygienic Design Network) is een netwerk dat zich richt op het hygiënisch ontwerpen, bouwen en installeren van machines en procesinstallaties, vooral binnen de voedingsindustrie (food). De methodiek van HDN is gebaseerd op Europese normen en richtlijnen, en het borgt dat installaties in de voedselproducerende en verwerkende industrie voldoen aan de Europese regelgeving voor hygiënisch ontwerp.

Koninklijke Metaalunie:
Koninklijke Metaalunie is dé belangenorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de metaalsector. 

Samen met DMFI, HDN en de Metaalunie zetten we ons in voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in onze sector. We kijken enorm uit de kennisuitwisseling en samenwerking binnen deze waardevolle netwerken en hopen ons steentje hieraan bij te dragen.

Klik op logo voor de website:


December 2022
Een nieuwe entiteit.

LW Projects & Services wordt LWPS B.V.

LW Projects & Services is al vanaf 2014 bekend onder de naam LWPS. De constante groei heeft echter geleid tot de beslissing om onze entiteit te herzien. Deze verandering in entiteit heeft geen invloed op onze toewijding, service en diensten.

We zullen voortaan verder gaan onder LWPS B.V. We geloven dat deze stap ons beter positioneert in de markt en gaat zorgen voor verdere ontwikkeling en samenwerking. We kijken dan ook uit naar de voortzetting van onze waardevolle relaties en het aangaan van nieuwe kansen als LWPS BV.

Afbeelding Handtekening LWPS

Januari 2023
Uitbreiding van diensten : Mechanical engineering!

Wat ooit begon met piping en constructiewerkzaamheden, heeft LWPS nu ook mechanical engineering in dienst. 

Met eigen mechanical engineer(s) aan boord kunnen we nu een breder scala aan diensten aanbieden en zo onze klanten beter faciliteren. LWPS kan optreden als één aanspreekpunt en uw project begeleiden.


April 2023
LWPS is officieel erkend als leerbedrijf

LWPS is nu officieel erkend als leerbedrijf. Dit biedt ons de mogelijkheid om jonge talenten en studenten te begeleiden gedurende hun leerproces en een kijkje te geven in ons prachtige vakgebied.

Als erkend leerbedrijf bij SBB vinden we het belangrijk om onze expertise en ervaring door te geven aan de volgende generatie(s).

Ben je geïnteresseerd in een stage bij LWPS of ken je iemand die op zoek is naar een uitdagende leeromgeving? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.