OVER LWPS

Het afleveren van kwaliteitswerk op wens van de klant staat bij ons centraal.

LWPS is uw betrouwbare partner op het gebied van piping, constructie, personeel en verhuur. 

Fit- en laswerkzaamheden, aangenomen projecten en regie werkzaamheden behoren eveneens tot de mogelijkheden.We beschikken over 2 gescheiden werkplaatsen waar staal en edelmetalen gescheiden verwerkt kunnen worden. De werkplaatsen zijn praktisch ingericht voor de diverse regiewerkzaamheden en aangenomen opdrachten op het gebied van prefab- en seriewerk.

Mocht er behoefte zijn aan extra mankracht, dan heeft LWPS een netwerk waar op teruggevallen kan worden en kan dan aan de vraag voldoen door personeel te leveren. Tevens bij een tekort aan lasmachines en diverse gereedschappen kan LWPS bijspringen d.m.v. verhuur.

Ook voor constructies en constructiewerkzaamheden bent u bij LWPS aan het juiste adres.
Kenmerkend is de manier waarop met de opdrachtgevers wordt meegedacht in de diverse fases van een opdracht. Dit betekent dus vanaf het idee van de klant, naar concrete aanvraag, uitvoering en oplevering. 

LW Projects & Services staat voor een goede verhouding tussen kwaliteit, kwantiteit en flexibiliteit waardoor wij opdrachten snel en vakkundig kunnen uitvoeren.Benieuwd naar de mogelijkheden en onze diensten? 
Mail naar info@lwps.nl
Of bel vrijblijvend voor informatie naar 06-29423301.